Απόδραση καρμπόν από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο!
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 22, 2009
Βασίλης Παλαιοκώστας και Ριζάι πάλι ελεύθεροι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο! Ελικόπτερο προσέγγισε τον χώρο των φυλακών, πέταξε ανεμόσκαλα και τα καλόπαιδα σκαρφάλωσαν και “πέταξαν” προς την ελευθερία!! Πάντα Κυριακή!
Να σημειωθεί ότι οι δύο κρατούμενοι ήταν έκτακτα στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού κρατούνται σε άλλο ίδρυμα. Αύριο όμως στον Πειραιά θα γινόταν η πολύκροτη δίκη τους, όπου για πρώτη φορά θα έθεταν τις απολογίες τους υπόψιν των δικαστών.
Η άρτια προμελέτη και εκτέλεση δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας. Κάποιοι πολύ ισχυροί δεν τους θέλουν απλώς ελεύθερους, αλλά πασχίζουν παντί τρόπω να αποτρέψουν την ενδεχόμενη κατάθεση τους για τις περιπτώσεις που εμπλέκονται.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν υπήρξε ΟΥΔΕΜΙΑ αντίδραση από τους φύλακες. Παρ’ ότι είχε βρεθεί και κουβέρτα – σχοινί στο κτίριο του οποίου την οροφή χρησιμοποίησαν ως βατήρα για την ελευθερία.
Σύμφωνα με τον Αντένα το ελικόπτερο προσγειώθηκε πριν λίγη ώρα στις Αφίδνες από όπου μάλλον αποχώρησαν με μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού.
Διαβάστε και το αντίστοιχο δημοσίευμα του “Σκεφτόμαστε Ελληνικά” για να δείτε πως θα γλίτωναν οι αρχές το φιάσκο με …10 χιλιάρικα!






















Belbo είπε
Απίστευτο, όλο το θέμα με την Αστυνομία έχει παραγίνει! Νομίζω ότι το Νο 1 της κυβέρνησης (τωρινής, επόμενης, δεν με ενδιαφέρει) είναι ριζική αναδιοργάνωση της αστυνομίας. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει σ’ αυτή τη χώρα, φιλικά,
pelasgos είπε
Να υποθεσω οτι για την αποδραση φταινε οι φρουροι που ειχαν προσληφθει επι ΠΑΣΟΚ?
Οπως και να εχει πρεπει να γινει αναδιοργανωση οχι της αστυνομιας αλλα ολου του σωφρονιστικου συστηματος. Δε χρειαζεται να ανακαλυψουμε ξανα τον τροχο!
Να κανουμε οτι γινεται σε αλλες χωρες οπου απλα η κοινη λογικη υπαρχει και δεν εχει παρει τα βουνα.
Ολες οι φυλακες πρεπει να μεταφερθουν σε απομακρυσμενα σημεια και αν ειναι δυνατο σε … αποκλεισμενα! Ισως σε βουνοκορφες!
Αυτο γινεται στην Ιταλια οπου επισης αντιστοιχα ιδρυματα υπαρχουν για τους χρηστες ναρκωτικων.
Ειναι δυσκολο να γινει??
olympiada είπε
Λευτεριά – λευτεριά σ’ όσους είναι στα κελιά.
Coroner είπε
Ο Πελασγός από το …Λάλα έχει πάρει εργολαβία την υπεράσπιση του κόμματος. Χαχαχααχα!! Ελπίζω να τσιμπά το 500άκι το μήνα γιατί το αξίζει!!
pelasgos είπε
Coroner ολο κορωνες λες. Ετσι διαλεξες το ονομα?
Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.