www.olympia.gr

Το φιλότιμο μας, θηλιά στον λαιμό τους, όχι στον δικό μας. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ποιοί απειλούν τον Μάκη;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 6, 2009

Η στοχοποίηση του Μάκη δεν σταματά στη χθεσινή αντιδικία με την ΥΠΕΞ κα Ντόρα Μπακογιάννη στο δελτίο ειδήσεων του Alter. Εάν, όπως λένε κάποιες περιρρέουσες φήμες, συγκροτούνται ομάδες αστυνομικών ερήμην της ηγεσίας για να δράσουν τύποις vigilante, αυτό δεν αποτελεί ανησυχία για τον δημοσιογράφο. Η δράση και οι αποκαλύψεις του επί εποχής Ρωμαίου και παραδικαστικού τον καθιστούν πιό οικείο στον χαμηλόβαθμο αστυνομικό. Το ίδιο και η στήριξη που είχε προσφέρει σε παρόμοια ομάδα “αυτοδικίας” που δρούσε εκτός υπηρεσίας και εξαρθρώθηκε προ 15ετίας.

Η ελεγχόμενη διαρροή περί επερχόμενου χτυπήματος εις βάρος δημοσιογράφου (από την ΕΥΠ) είναι πολύ πιο δεικτική, τη στιγμή μάλιστα που ο δημοσιογράφος δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την υπηρεσία από τις αποκαλύψεις του στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα“. Στην τρέχουσα συγκυρία, ο Μάκης βρίσκεται εκτός συστήματος γεγονός που τον καθιστά πιο ευάλωτο από κάποιους άλλους συναδέλφους του.

Εάν δε όπως αποκάλυψε ο Άρης Σπίνος στο χθεσινό δελτίο του Extra 3, στο ζοφερό σκηνικό εμπλέκεται ξένη υπηρεσία (υπερατλαντική), εκεί υπάρχει σαφής εξήγηση της οργής του προς την ΥΠΕΞ για τις σχέσεις της με τον Αμερικάνικο παράγοντα. Ο Τριανταφυλλόπουλος έχει πάρει σαφείς θέσεις σε σειρά γεγονότων, από τις Νατοϊκές επεμβάσεις εως το σχέδιο Ανάν, ενάντια στις πολιτικές της υπερδύναμης.

Ένα πολύ λεπτό σημείο, είναι η επαφή του με τη μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου και οι πληροφορίες που διαθέτει για παρακολούθηση της οικίας της ένα μήνα πριν το τραγικό συμβάν! Πληροφορίες που κάποιοι δεν θα ήθελαν να δουν το φως της δημοσιότητας.

Αν και η έλλειψη του Σωκράτη Γκιόλια είναι παραπάνω από εμφανής, το ειδικό βάρος του Τριανταφυλλόπουλου θα φανεί και στην έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας του τον ερχόμενο Μάρτιο, εξέλιξη που μάλλον ενοχλεί το εκδοτικό κατεστημένο.

14 Σχόλια to “Ποιοί απειλούν τον Μάκη;”

  1. mavros είπε

    Εδώ φτάσαμε ο κάθε μάκης, λάκης και λαλάκης να διαμορφώνει γνώμες.
    Ε όχι, οι δολοφόνοι ανθρώπων και ειδικότερα οι τρομοκράτες δεν θά πρπεπε να έχουν προβολή λόγου.

  2. .. είπε

    tote oi misoi sta kanalia tha eprepe na fimwthoun!

  3. mavros είπε

    ναι θάπρεπε, ακόμα κάποιοι πολιτικοί που σπέρνουν τρόμο και πανικό για τα χειρότερα “που θάρθουν”

  4. olympiada είπε

    Μαύρε υπάρχει και κάτι άλλο. Η διοίκηση της ΕΛΑΣ μετά την επίθεση στην κλούβα μίλησε για μεμονωμένο περιστατικό, ότι δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν κλπ. Συμφωνώ με την μη διάδοση του τρόμου αλλά η αλήθεια είναι πάνω από κάθε πολιτική ή σκοπιμότητα. Η οικογένεια του Διαμαντή άλλωστε θα πάρει όλα τα στοιχεία για να προβεί στις ανάλογες ενέργειες.

  5. mavros είπε

    http://trifylianews.blogspot.com/2009/01/blog-post_5489.html

  6. olympiada είπε

    Σωστό. Τίποτα πιο φασιστικό από τα δύο μέτρα και δύο σταθμά. Φανατισμένος ανεγκεφαλισμός και σκοπιμότητα.

  7. grigoris είπε

    Σιγά μην απειλείται ο Μάκης.
    Δεν σας κάνει εντύπωση που δεν βρίσκεται δικαστής να τον δικάσει παρ΄΄ολες τις μηνύσεις που του έχουν γίνει;
    Ούτε σαιεντολόγος να ήταν (που λέει ο λόγος)!

  8. olympiada είπε

    Δεν μιλησε κανείς για “δικη”

  9. grigoris είπε

    Κανείς δεν μίλησε για δίκη.
    Για τις αστειότητες περί -δήθεν- απειλής εναντίον του (εθνικού εισαγγελέα) Μάκη, μιλάμε.
    Να μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε ε;

  10. olympiada είπε

    Άγαπητέ Γρηγόρη δεν αντελήφθεις το θέμα της απάντησης το οποίο δεν απέχει από την τοποθέτηση σου. Μην συγχέεις χιούμορ με υπεκφυγή. Εδώ υπεκφυγές δεν υπάρχουν.

  11. ΑΡΓΥΡΗΣ είπε

    Ελάτε τώρα ρε παιδιά.
    Ξεχνάτε ότι ΠΑΡΑΝΟΜΑ κατέχει ΟΠΛΟ και ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ;
    Ξεχνάτε ότι σε λίγες μέρες πρέπει να την ανανεώσει και ΠΟΙΟΣ κρατικός λειτουργός θα ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ αφού έχει τρελλόχαρτο Ι5;
    Αυτός είναι ενας απο τους ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους, που τάχα μου, διαρρέει ότι θα τον ΦΑΝΕ.
    ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ του Μάκη είναι. ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΜΩΡΕ !!

  12. olympiada είπε

    Αγαπημένε μας Αργύρη, πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν.

  13. antimakis είπε

    Που βλέπετε το παράλογο να τον έχουν στη μπούκα; το περίεργο θα ταν αν δεν τον ειχαν. Γιαυτό και γλείφει τους κουκουλες πρωι βράδι

  14. grigoris είπε

    Δεν έχετε αναρωτηθή ποιος τον προμηθεύει με όλο αυτό το υλικό το οποίο είναι- τις περισσότερες φορές- προιόν κατασκοπίας;
    Για βάλτε λίγο με το μυαλό σας, ποιά παραοργάνωση έχει κατηγορηθεί και βέβαια έχει αθωωθεί- ως συνήθως- για τέτοιου είδους δραστηριότητες;

Υποβολή σχολίου

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Αλλαγή )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 9,110 other followers