Ο Ανάν, οι μίζες και το παγκόσμιο ρεκόρ του Κώστα Σημίτη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έβγαλαν στη φόρα ένα μικρό μέρος από τα εκατομμύρια που διατέθησαν με σκοπό την εξαγορά συνειδήσεων ώστε να συνηγορήσουν στην εφαρμογή του σχεδίου Ανάν. Πράγματα γνωστά που επιβεβαιώνουν το γιατί αυτό το μαγαζί πάει για κλείσιμο (όπως λέει και ο αγαπητός διπλωμάτης). Όταν οι διαχειριστές του λαδώνονται από τον ανταγωνιστή, τι να σου κάνουν οι εργάτες..
Το νοσηρό αυτό κλίμα έθεσε δυστυχώς σε δεύτερο πλάνο ένα μεγάλο Ελληνικό κατόρθωμα που όμοιο του δεν θα βρούμε πουθενά στην παγκόσμια ιστορία. Για άλλη μια φορά ένα εθνικό επίτευγμα παγκοσμίου βεληνεκούς έμεινε στην αφάνεια. Ο υπέροχος άνθρωπος, ο φανταστικός πολιτικός, ο χαρισματικός ηγέτης Κώστας Σημίτης κατάφερε εντός ολίγων ωρών να διαβάσει Εννέα Χιλιάδες (9,000) Σελίδες. Ναί φίλοι και φίλες. Ο Κώστας Σημίτης κατέρριψε κάθε ρεκόρ. Ελάχιστες ώρες έπειτα από τη δημοσίευση του σχεδίου Ανάν από τον ίδιο τον Ανάν, ο Κώστας Σημίτης αν και ευρίσκετο χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά, κατάφερε να διαβάσει τις 9,000 σελίδες του σχεδίου και να βγάλει και πόρισμα. Ήταν ο πρώτος που δήλωσε με ενθουσιασμό την υποστήριξη του.
Ένα παγκόσμιο ρεκόρ κύριοι, από αυτόν τον ευφυέστατο γλωσσοπλάστη και επιστήμονα. Που το διεθνές κατεστημένο δεν το τίμησε ποτέ. Κώστα Σημίτη θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Μας έκανες περήφανους. Μάλλον γι’ αυτό και διεγράφεις από το κόμμα, αφού ο Γιώργος δε μπορούσε να αντέξει την ευφυία σου.  
Η είδηση από το Τρωκτικό.
CEBACF89CEBDCF83CF84CEB1CEBDCF84CF8CCF80CEBFCF85CEBBCEBFCF82CEBDCEAFCEBACEBFCF82
CEBACEB1CF81CEB1CEBCCEB1CEBDCEBBCEAE1
CF80CEB1CF80CEB1CEBDCEB4CF81CEADCEBFCF85
CEADCEB8CEBDCEBFCF82 CE91CEBDCEACCEBD
CEB5CEBBCEB5CF85CEB8CEB5CF81 CEB1CEBDCEACCEBD
Είμαστε τόσο ωραίος λαός! Ξαφνικά καταλάβαμε ότι οι Αμερικανοί λάδωναν για το σχέδιο Ανάν; Μα αυτό ήταν το πιο λογικό. Εδώ λάδωναν οι Γερμανοί για την siemens και δεν θα λάδωναν οι ΗΠΑ για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα; Το 76% είπε όχι στις 24 Απριλίου του 2004. Το θέμα είναι…
να θυμηθούμε ποιοι έλεγαν τότε ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν; Θυμάστε τον κ.Νίκο Κωνσταντόπουλο πόσο ένθερμος ήταν όπως και οι άλλοι αρχηγοί εκτός της Αλέκας Παπαρήγα. Ο Καραμανλής στο τέλος πήγε να το γυρίσει. Στηρίζαμε δηλαδή την Αμερικανική ιδέα την οποία για να την περάσει στον …
κόσμο έδινε χρήματα κάτω από το τραπέζι. Λάδωνε. Έδινε μαύρα για να αποσπάσει την ψήφο τους. Μόνο γιαυτό τον λόγο έπρεπε όλοι να πούνε όχι.
Αρκετά για το θέμα γράφει και το:
http://alkimosarchive.blogspot.com/2008/08/blog-post_03.html

ΔΗΜΟΦΙΛΗ